مولانا ظهیر عباس، عضو هیأت مدیره وقف ایالت مهاراشترا هند با محسن آشوری، سرپرست خانه فرهنگ ایران در بمبئی هند دیدار و با وی درباره برگزاری برنامههای مشترک تبادل نظر کرد.
در ابتدای این دیدار محسن آشوری گفت: خانه فرهنگ ایران در بمبئی در راستای فعالیتهای خود خواستار تعامل هرچه بیشتر و بهتر با اندیشمندان اسلامی است. در این صورت میتوان از تجارب ارزشمند این اندیشمندان برای نیل به اهداف علمی و فرهنگی بهره برد.؛ زیرا اعتقاد داریم، نقش اندیشمندان و علمای اسلام در عرصه علم و فرهنگ را نباید نادیده گرفت.
وی سپس با تأکید بر اینکه؛ اندیشمندان اسلامی میتوانند پلی میان نهاد فرهنگی ایران اسلامی با سازمانها و نهادهای اسلامی در کلانشهر بمبئی و هند باشند، گفت: امروز وظیفه اصلی آن است که برای نسل جوان برنامههای معرفتی برای شناخت هرچه بیشتر آنها نسبت به آرمانهای انقلاب اسلامی ارایه شود. برنامههایی همچون برگزاری نشستها و سمینارهای علمی و فرهنگی در مناسبتهای مختلف و برپایی نمایشگاهها میتواند بخشی از این فعالیتها بشمار آید.
آشوری افزود: افزون بر آن گسترش زبان فارسی در میان جامعه هند نیز یکی از اهداف و وظایف تعریفشده خانه فرهنگ ایران محسوب میشود.
در ادامه این دیدار مولانا ظهیر عباس، عضو هیأت مدیره وقف ایالت مهاراشترا هند اظهار کرد: اندیشمندان اسلامی از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ایران با وابستگی فرهنگی ایران در بمبئی همکاری و در بسیاری از برنامهها و مراسمات حضور پررنگ داشتهاند.
وی افزود: علاوه بر علمای شیعه، اندیشمندان اهل سنت نیز همواره در برنامههای خویش از انقلاب اسلامی حمایت و با شور و علاقه خاصی برنامهها و فعالیتهای متنوع و گوناگون خانه فرهنگ ایران را دنبال میکنند.
مولانا ظهیر عباس ادامه داد: سازمانهای متعدد مسلمانان در بمبئی همانند «شعیه علما بورد»، «مؤسسه خیریه برای علما»، «جامعه علما و خطبا» و … خواستار همکاریهای مشترک با خانه فرهنگ ایران برای برگزاری سمینارهای مختلف فرهنگی و دینی هستند. همچنین اندیشمندان مسلمان هندی میتوانند در ارایه فرهنگ ناب اسلامی به وابستگی فرهنگی ایران یاری برسانند.
وی در پایان گفت: با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و ارایه اسلام ناب محمدی(ص) به همگان، علما و آحاد مردم توانستند با اهداف والای آن آشنا شوند و امروزه انقلاب اسلامی ایران نزد مردم هند از جایگاه والایی برخوردار است.